MENU WESELNE 1

OBIAD

- Rosół czysty z bagietką lub lanymi kluskami

- Ryż z białym sosem oraz Kurczak z rosołu

- Ziemniaki , Sos pieczeniowy,

Mięsa /sześć rodzajów do wyboru/:

- Filet z kurczaka z brokułami, papryką i serem

- Kasztany drobiowe z farszem warzywnym

- Szynkowy „zawijaniec”

- Pierś z kurczaka z ananasem i serem

- Schab z pieczarkami

- Kotlet de’volaille

- Zrazy wołowe

- Rolada z karkówki

- Kotlet JEJMOŚCINA ze śliwką i serem

Surówki /trzy rodzaje do wyboru /

- Marchew z jabłkiem i rodzynkami; -Kapusta biała

- Seler z ananasem; - Domowe buraczki

- Kapusta biała; – Kapusta mieszana

Jarzyny gotowane /dwa rodzaje do wyboru/

- Kalafior; -Brokuły

- Brukselka; - Groszek z marchewką

DESER

- Owoce na paterach

- Kawa, herbata - Ciasto własny wypiek

KOLACJA ZIMNA/ ZAKĄSKI

- Pstrąg w galarecie

- Pstrąg wędzony

- Półmiski wędlin

- Sałatka jarzynowa zawijana w szynce

- Kuleczki drobiowe w sosie żurawinowym

- Sałatka z paluszkami krabowymi

- Pieczywo, masło

KOLACJA CIEPŁA

Udka faszerowane

- Pierś z indyka pieczona z sosem żurawinowym

- Pstrąg pieczony z cebulką i z sosem koperkowym

PO PÓLNOCY DO WYBORU

- Flaczki lub bogracz; -Barszcz czysty

 

Menu dla minimum 70osób; w cenę wliczono dekoracje stołu -szal do wyboru, bankietówki, serwetki, świeczki.

Poprawiany następnego dnia od godziny 15 do 20; koszt 30zł/os -liczymy tyle osób ile było na weselu.

Koszt -150zł/osoba

 


 

MENU WESELNE 2

OBIAD

- Rosół czysty z bagietką lub lanymi kluskami

- Ryż z białym sosem oraz Kurczak z rosołu

- Ziemniaki , Sos pieczeniowy, Frytki

Mięsa /siedem rodzajów do wyboru/:

Filet z kurczaka z brokułami, papryką i serem

- Kaczka pieczona podan na kaszy gryczanej

- Kasztany drobiowe z farszem warzywnym

- Szynkowy „zawijaniec”

- Pierś z kurczaka z ananasem i serem

- Schab z pieczarkami

- Kotlet de’volaille

- Zrazy wołowe

- Rolada z karkówki

- Kotlet JEJMOŚCINA ze śliwką i serem

Surówki /trzy rodzaje do wyboru /

- Marchew z jabłkiem i rodzynkami; -Kapusta biała

- Seler z ananasem; - Domowe buraczki; Kapusta pekińska

- Kapusta biała; – Kapusta czerwona z cebulą i rodzynkami

Jarzyny gotowane /dwa rodzaje do wyboru/

- Kalafior; -Brokuły

- Brukselka; - Groszek z marchewką

DESER

- Owoce na paterach

- Kawa, herbata

KOLACJA ZIMNA/ ZAKĄSKI

- Pstrąg w galarecie

- Pstrąg wędzony

- Tatar z łososia wędzonego

- Śledź po „tatarsku”

- Półmiski wędlin

- Sałatka jarzynowa zawijana w szynce

- Kuleczki drobiowe w sosie żurawinowym

- Sałatka z kurczakiem grillowanym

- Pieczywo, masło

KOLACJA CIEPŁA

Udka faszerowane

- Pierś z indyka pieczona z sosem żurawinowym

- Pstrąg pieczony z cebulką i z sosem koperkowym

PO PÓLNOCY DO WYBORU

- Flaczki lub bogracz; -Barszcz czysty

 

Menu dla minimum 70osób; w cenę wliczono dekoracje stołu -szal do wyboru, bankietówki, serwetki, świeczki.

Poprawiany następnego dnia od godziny 15 do 20; koszt 30zł/os -liczymy tyle osób ile było na weselu.

Koszt -155zł/osoba


 

MENU WESELNE 3

OBIAD

- Rosół czysty z bagietką lub lanymi kluskami

- Ryż z białym sosem oraz Kurczak z rosołu

- Ziemniaki , Sos pieczeniowy, Frytki

Mięsa /pięć rodzajów do wyboru/:

Filet z kurczaka z brokułami, papryką i serem

- Kasztany drobiowe z farszem warzywnym

- Szynkowy „zawijaniec”

- Schab z pieczarkami

- Kotlet de’volaille

- Zrazy wołowe

- Rolada z karkówki

- Kotlet JEJMOŚCINA ze śliwką i serem

Surówki /trzy rodzaje do wyboru /

- Marchew z jabłkiem i rodzynkami; -Kapusta biała

- Seler z ananasem; - Domowe buraczki; Kapusta pekińska

- Kapusta biała; – Kapusta czerwona z cebulą i rodzynkami

Jarzyny gotowane /dwa rodzaje do wyboru/

- Kalafior; -Brokuły

- Brukselka; - Groszek z marchewką

KOLACJA ZIMNA/ ZAKĄSKI

- Pstrąg w galarecie

- Półmiski wędlin

- Sałatka jarzynowa zawijana w szynce

- Kuleczki drobiowe w sosie żurawinowym

- Sałatka z kurczakiem grillowanym

- Pieczywo, masło

KOLACJA CIEPŁA

Udka faszerowane

- Pierś z indyka pieczona z sosem żurawinowym

- Pstrąg pieczony z cebulką i z sosem koperkowym

PO PÓLNOCY DO WYBORU

- Flaczki lub bogracz; -Barszcz czysty

 

Menu dla minimum 70osób; w cenę wliczono dekoracje stołu -szal do wyboru, bankietówki, serwetki, świeczki.

Poprawiany następnego dnia od godziny 15 do 20; koszt 30zł/os -liczymy tyle osób ile było na weselu.

Koszt -140zł/osoba

  


MENU WESELNE 4

 

OBIAD

- Rosół czysty z bagietką lub lanymi kluskami

- Ryż z białym sosem oraz Kurczak z rosołu

- Ziemniaki , Sos pieczeniowy, Frytki

Mięsa /pięć rodzajów do wyboru/:

Filet z kurczaka z brokułami, papryką i serem

- Kasztany drobiowe z farszem warzywnym

- Szynkowy „zawijaniec”

- Schab z pieczarkami

- Kotlet de’volaille

- Zrazy wołowe

- Rolada z karkówki

- Kotlet JEJMOŚCINA ze śliwką i serem

Surówki /trzy rodzaje do wyboru /

- Marchew z jabłkiem i rodzynkami; -Kapusta biała

- Seler z ananasem; - Domowe buraczki; Kapusta pekińska

- Kapusta biała; – Kapusta czerwona z cebulą i rodzynkami

Jarzyny gotowane /dwa rodzaje do wyboru/

- Kalafior; -Brokuły

- Brukselka; - Groszek z marchewką

KOLACJA ZIMNA/ ZAKĄSKI

- Pstrąg w galarecie

- Półmiski wędlin

- Sałatka jarzynowa zawijana w szynce

- Kuleczki drobiowe w sosie żurawinowym

- Sałatka z kurczakiem grillowanym

- Pieczywo, masło

KOLACJA CIEPŁA

Udka faszerowane

- Pierś z indyka pieczona z sosem żurawinowym

- sałatka amerykańska

PO PÓLNOCY DO WYBORU

- Flaczki lub bogracz; -Barszcz czysty

 

Menu dla minimum 40osób; w cenę wliczono dekoracje stołu -szal do wyboru, bankietówki, serwetki, świeczki.

Poprawiany następnego dnia od godziny 15 do 20; koszt 40zł/os -liczymy tyle osób ile było na weselu.

Koszt -155zł/osoba

 

O nas w telewizji: